VERHUURDERS

VERHUURDERS

VGW Group is altijd op zoek naar mogelijkheden om haar activiteiten uit te breiden en onze ambitie te realiseren om een van de grootste woningbouwbedrijven in binnen- en buitenland te worden.

VGW Group biedt eigenaren een rendabele kans aan eigenaars om hun vastgoed te verhuren aan de VGW Group. Het maakt niet uit of u een particuliere of een professionele verhuurder bent, VGW Group is geïnteresseerd in een samenwerking met u.

Waarom zou u uw vastgoed aanbieden via VGW Group?
VGW Group kan het volledige beheer van uw vastgoed overnemen. U blijft de eigenaar, VGW Group betaalt u een marktconforme huur of gedeelde omzet en neemt alle operationele werkzaamheden en zorgen over. Er is geen financiële druk of risico meer voor u wanneer het appartement niet wordt verhuurd.

Hoe werkt het?
Wanneer VGW Group het beheer van uw vastgoed overneemt, helpen onze binnenhuisarchitecten u eerst om de kwaliteit van de studio’s, lofts of appartementen te verbeteren, zodat deze voldoet aan de normen van VGW Group en de behoeften van onze gasten.

Volledig beheer betekent dat VGW Group alles rondom het vastgoed beheert: vastgoed management, onderhoud en schoonmaak. Uw gebouw zal in goede handen zijn.

Voordelen voor u als eigenaar
– U blijft de eigenaar van het gebouw; VGW Group neemt het werk over.
– VGW Group biedt u een marktconforme huur voor uw vastgoed.
– Binnenhuisarchitecten helpen u om de kwaliteit van uw vastgoed te optimaliseren.
– VGW Group geeft u een lange termijn samenwerking.
– Geen financiële druk of risico voor u, wanneer het vastgoed niet wordt verhuurd.