Diensten

DIENSTEN

Verkoop van vastgoed(portefeuilles)
De markt voor vastgoedbeleggingen is een prachtig (internationaal) speelveld. Hieraan kunnen deelnemen vergt meer dan alleen een groot relatienetwerk. Het gaat om de persoonlijke relatie met de juiste personen die beslissingsbevoegd zijn. Hun financiële doelstellingen en beleggingsstrategie kennen, weten hoe zij hun portefeuille willen uitbreiden of afstoten. Door hechte persoonlijke relaties die wij met beleggers hebben, weten wij als geen ander waar kapitaal beschikbaar is en welke aspecten bepalend zijn om uw vastgoed onder de aandacht te brengen bij het (internationale) kapitaal.
Op basis van de propositie ontwerpen wij een op maat gemaakt verkoopproces dat door een ervaren, toegewijd team vanaf dag één voortvarend wordt uitgewerkt. Wij begrijpen dat goede timing en minutieuze voorbereiding het succes van de verkoop bepalen. Onze verkoopprocessen zijn daarom helder gestructureerd, waarin wij niets aan het toeval overlaten. Wij laten ons (internationale) netwerk voor u werken, bereiden iedere fase van het marketing- en verkoopproces tot in detail voor en zorgen voor een compleet commercieel, technisch en juridisch verkoopdossier in de dataroom. We sluiten zoveel mogelijk risico’s op voorhand uit om het verkoopproces soepel te laten verlopen, tot en met de officiële overdracht.
Bij strategische keuzes wilt u advies van een professioneel en onafhankelijk adviseur met actuele kennis van de markt én een groot (inter)nationaal netwerk. Wij adviseren u graag.

Aankoop van vastgoed(portefeuilles)
Bij het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille hoort de uitbreiding met nieuwe objecten. VGW Group is uw gesprekspartner om een volledig beeld van de markt te schetsen en objecten te identificeren die uw beleggingsstrategie versterken. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de beleggingsmarkt zijn van onschatbare waarde. Wij adviseren u bij het selecteren van de juiste objecten en hoe de eigenaar het beste benaderd kan worden om de koop aan u te gunnen.
Indien u een object wilt aankopen of mee wilt bieden in een tender procedure, is een transparante en gestructureerde aanpak van belang. Op die manier zal de acquisitie daadwerkelijk voldoen aan uw verwachtingen en vastgoedstrategie. Onze aanpak is proactief en biedt structuur. Van meet af aan geven wij u inzicht in de te nemen stappen en op welke risico’s gestuurd moet worden. Wij adviseren u in iedere fase en zorgen voor een snel en grondig due diligence proces, zowel commercieel als technisch. U krijgt een compleet dossier waarop u uw beslissing kunt baseren. Bij strategische keuzes wilt u advies van een professioneel en onafhankelijk adviseur met actuele kennis van de markt én een groot (inter)nationaal netwerk. Wij adviseren u graag.

Technische Due Diligence
In een aan- of verkoopproces geeft de technische due diligence inzicht in kosten en risico’s die gepaard gaan met het eigendom van vastgoed. Wat is er bijvoorbeeld te verwachten op het gebied van onderhoud en is voldaan aan alle wet- en regelgeving? Wij geven u snel en vakkundig het benodigde inzicht in een heldere rapportage. Deze kunt u als zekerstelling gebruiken voor de door u geplande transactie. Zo houdt u regie op de kwaliteit en timing van het proces.