Over VGW Group

Utrecht heeft een van de meest dynamische vastgoedmarkten van ons land. Met plezier maken we hier al sinds 2011 deel van uit. Destijds startte eigenaar Damian Winkelman vanuit een visie dat de service in de short stay/lange termijn verhuur vele malen beter kon. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid tot een fullservicebedrijf op het gebied van vastgoed.

De kracht van onze organisatie zit in het koppelen van kennis, kansen, mensen en vastgoed. Hieruit is een krachtig netwerk en multidisciplinair team ontstaan. VGW Group investeert in langdurige samenwerkingen door van meerwaarde te zijn en continu de kwaliteit en service te bieden die Damian 11 jaar geleden voor ogen had.

Door het brede pakket aan diensten kan VGW Group haar klanten van A tot Z bedienen. Van strategie tot uitvoering, van belegging en financiering tot taxatie en beheer; wij komen altijd tot vastgoedoplossingen gericht op waarde en rendement.

Werken bij VGW Group en vacatures

Deel jij onze passie voor vastgoed en wil je graag zelfstandig werken op een sfeervol kantoor in Utrecht? Misschien kun jij ons team versterken! Heb je werkervaring opgedaan bij een belegger, makelaar, ontwikkelaar of gemeente en/of heb je gedegen kennis binnen de vastgoed branche en ben je mensgericht, dan heb je onze aandacht. Mail ons! Dan drinken we een kop koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.