Taxaties

Wil je weten wat je vastgoed waard is? Of beter gezegd, wat de actuele marktwaarde van het object of portefeuille is? VGW verzorgt met partners taxaties van woningen, beleggingsobjecten en commercieel vastgoed voor particulieren, beleggers, projectontwikkelaars en bedrijven.

Altijd de perfecte match

De taxaties zijn heldere, nauwkeurige, betrouwbare en professionele waardebepalingen. Afhankelijk van het doel van de taxatie en het object waarvan je de waarde wilt weten, selecteren wij de taxateur met het vastgoedspecialisme dat daarbij past. Daardoor is zeker dat het taxatierapport voldoet aan geldende wet- en regelgeving.

Taxatie nodig?

Het onderbouwen van recente transacties van vergelijkbaar vastgoed is een must bij een taxatie. Wij putten daarbij natuurlijk uit de gegevens van het kadaster en van landelijke vastgoeddatabanken. Daarnaast gebruiken we de diepgaande waardeanalyses van beleggers. Heel waardevol. Een taxatie nodig? Dat kan snel! Neem contact op en vertel ons waar precies behoefte aan is. Wij denken mee en hebben snel een taxateur beschikbaar.