Gerealiseerde projecten.

Korte Jansstraat

Verwelkomd in de Korte Jansstraat - een elegant ensemble van 8 mooie appartementen, speciaal ontworpen voor langdurige verhuur, gelegen te midden van de historische pracht van Utrecht.

Othellodeef

Een unieke collectie van 9 hedendaagse appartementen aan de Othellodreef, perfect geschikt voor langdurige verhuur. Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt ons project bewoners de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van de stad, terwijl ze toch profiteren van de nabijheid van alle voorzieningen.

Potgieterstraat 37

De appartementen aan de Potgieterstraat bieden een intieme collectie van 6 moderne en comfortabele appartementen, gelegen in het hart van Utrecht. Deze appartementen combineren stijlvol design met een centrale ligging, waardoor bewoners kunnen genieten van het bruisende stadsleven en toch kunnen ontspannen in een serene omgeving.

Oudegracht 33

Onze appartementen aan de Oudegracht, een exclusieve verzameling van 21 adembenemende appartementen, ontworpen voor langdurige verhuur, langs de iconische gracht in Utrecht.

Noorderstraat

Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort en locatie met onze 12 moderne lange termijnverhuur appartementen aan de charmante Noorderstraat. Gelegen in het hart van de stad Utrecht, bieden deze eigentijdse woningen een ongeëvenaarde woonervaring. Met een combinatie van eigentijds design en functionele indelingen, is elk appartement zorgvuldig ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Geniet van de levendige buurt met zijn boetiekjes, eetgelegenheden en groene pleinen, terwijl je toch een toevluchtsoord van rust hebt om naar terug te keren.

Amsterdamsestraatweg

In ons aanbod de 12 stijlvolle lange termijnverhuur appartementen aan de bruisende Amsterdamsestraatweg. Deze eigentijdse woningen bieden niet alleen comfort, maar ook de perfecte balans tussen stadsleven en rust. Met een scala aan indelingen, moderne voorzieningen en ruime interieurs, is er voor elk wat wils. Geniet van het gemak van nabijgelegen winkels, cafés en openbaar vervoer, terwijl je tegelijkertijd thuiskomt in een oase van sereniteit.

Residentie Anna

12 prachtige Short Stay appartementen gelegen in Nieuwegein. Beschikbaar voor een periode tussen de één en zes maanden. Instap klaar geleverd met stoffering en meubilair met een geweldige uitstraling. De appartementen variëren in grootte van 43 m2 tot 68 m2. Alle appartementen zijn voorzien van A+++ of A++++ energielabel! 

Cosa Apartments

In het prachtige pand geleden aan de Laandwarsstraat zijn 9 prachtige nieuwe appartementen gerealiseerd voor de Short Stay. Deze zijn beschikbaar voor een periode van één maand en zes maanden. Voorzien van stoffering en meubilair met waanzinnige uitstraling. 

Wattbaan

Maak kennis met dit prachtige appartementencomplex aan de Wattbaan in Nieuwegein. Ontdek een moderne en comfortabele levensstijl in onze hoogwaardige Short Stay appartementen. Ideaal voor korte verblijven, bieden wij volledig gemeubileerde en stijlvol ingerichte appartementen van verschillende groottes.

Burgemeester de Withstraat

Het appartementencomplex gelegen in het prachtige oude kloostergebouw in het gezellige de Bilt hebben wij vier appartementen beschikbaar voor de Short Stay verhuur voor een periode van één maand en zes maanden.

Slotlaan

Met trots presenteren wij 8 appartementen voor de verkoop met het perfecte balans tussen moderne luxe en klassieke charme! Gelegen op een heerlijke locatie met alle voorzieningen zoals boetiekjes, groene parken en terrassen in de buurt.