Woning makelaar

Uitponden

Wij zijn ervaren in het verkopen van voormalige huurwoningen. Deze manier van verkoop vraagt altijd om een goede projectmatige aanpak. U kunt bij ons terecht met alle vragen op dit gebied. Wij doen dit al jaren succesvol voor partijen particuliere en intentionele beleggers

Een huis kopen

Een huis kopen in Nederland is een moeilijke en veeleisende taak voor zowel starters als ervaren investeerders. De financiering, onderhandelingen, documenten, onderzoeken en deadlines vergroten de stress en complexiteit.

Onze partner maakt het kopen van een huis eenvoudig, soepel en leuk. U kunt er zeker van zijn dat onze diensten professioneel zijn, zowel de kwaliteit als de vergoeding.

Uw woning verkopen

Neem contact op met VGW voor een gedegen advies en succesvolle verkoopstrategie. Als u besluit om samen met ons te werken, zullen wij u vanaf het begin tot het eind begeleiden door het gehele verkoopproces. We zullen ervoor zorgen dat de hele transactie soepel en efficiënt verloopt waardoor het verkopen van uw woning voor u een stress vrij proces is.

Presentatie

Elke woning verdient een mooie presentatie. Wij zorgen ervoor dat uw woning in stijl aan de markt wordt gepresenteerd, waarbij de focus ligt op de bijzondere kenmerken en eigenschappen. Indien gewenst kunnen we de woningen meubileren en laten stijlen, zodat uw woning goed gepresenteerd wordt. Elke woning verdient de beste presentatie en met professionele foto’s die de kwaliteit en details van uw woning presenteert en de mooie plekjes van de omgeving laat zien.

Ronleiding en onderhandeling

Wanneer potentiële kopers interesse tonen, regelen wij de rondleiding. We zorgen ervoor dat kijkers zich thuis voelen. Elke potentiele koper heeft andere behoefde bij een rondleiding, wij stemmen dit naadloos af door te zorgen dat alles in de puntjes is geregeld. Als iemand geïnteresseerd is in het kopen van uw woning, zullen wij namens u onderhandelen om voor u de beste prijs te realiseren. U kunt rekenen op onze expertise en ervaring om onder de beste voorwaarden een winstgevende deal te sluiten.

Resultaat

Als we ons werk goed hebben gedaan, dan bent u tot een overeenkomst gekomen met de nieuwe eigenaar en heeft u de woning verkocht! Van harte gefeliciteerd en uiteraard zullen wij u gedurende het afronden van de verkoop begeleiden.